PCS Electronics PCS Electronics - home page PCS Electronics  
RegisterSearchFAQAM & FM Radio transmitters shop UsergroupsLog in
TS820S - no audio

 
Reply to topic    PCS-Electronics Forum Index » Users share experience... View previous topic
View next topic
TS820S - no audio
Author Message
W3EOS
New registered user
New registered user


Joined: 23 Jul 2004
Posts: 1
Location: Delavan, Illinois

Post TS820S - no audio Reply with quote
Help. I have a Kenwood TS820S xceiver, about 22 years old, and, I thought, in great shape. I go down to the shack, turn power on, and I have absolutely no audio! Meter reading shows that I have input signals, so antenna is good. Any suggestions and, if bad, where can I get it fixed.
Thanks, Jim (W3EOS)
Fri Jul 23, 2004 3:57 am View user's profile Send private message
pcs
Site master
Site master


Joined: 18 Jan 2002
Posts: 3063
Location: Radio Land

Post Reply with quote
Believe it or not, its probably not a big deal.

Might be as simple as a loose wire going to the speaker.

Probably won't take more than 1/2h to fix.

Go find the nearest ham equipment service. Many advanced hams
will do this sort of thing, too, for moderate fee. And so will the
shops which sell this kind of stuff.

_________________
Best regards,
Marko - PCS Electronics
--------------------------------------------------------
Turn your PC into a FM radio station!
http://www.pcs-electronics.com
fax +386 4 2316 128
Fri Jul 23, 2004 5:57 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:    
Reply to topic    PCS-Electronics Forum Index » Users share experience... All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group