PCS Electronics PCS Electronics - home page PCS Electronics  
RegisterSearchFAQAM & FM Radio transmitters shop UsergroupsLog in
why my max pro3+ cannot set power via LCD...??

 
Reply to topic    PCS-Electronics Forum Index » FM transmitters View previous topic
View next topic
why my max pro3+ cannot set power via LCD...??
Author Message
muimie
New registered user
New registered user


Joined: 20 Nov 2006
Posts: 1
Location: Kelantan
malaysia.gif

Post why my max pro3+ cannot set power via LCD...?? Reply with quote
there may be defective components.....please help me to solve the problem
Sat Apr 23, 2011 6:37 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
pcs
Site master
Site master


Joined: 18 Jan 2002
Posts: 3063
Location: Radio Land

Post Reply with quote
It has been many years since we sold MAX PRO 3+, it has been replaced by MAX PRO 3000+.

It appears some of the components failed, it is best that you contact us with your address and arrange for service:

Here:
http://www.pcs-electronics.com/information_contact_us.php

_________________
Best regards,
Marko - PCS Electronics
--------------------------------------------------------
Turn your PC into a FM radio station!
http://www.pcs-electronics.com
fax +386 4 2316 128
Sun Apr 24, 2011 7:15 pm View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:    
Reply to topic    PCS-Electronics Forum Index » FM transmitters All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group